Полицията ще охранява стадион "Спартак" по време на мачовете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
14:32 / 04.03.2011
1453
Полицията ще охранява всеки домакински мач на "Спартак 1918“ напролет и е готова да осигурява бройката униформени служители на реда, която домакините поискат. Това заяви за "Народно дело“ началник-сектор "Охранителна полиция“ Пламен Парушев. Както е известно, във въпросните мачове се очакват протести на голяма част от феновете, които през есента подкрепяха "Соколите“, и затова домакините ще вземат превантивни мерки за сигурност.
"Ние имаме договор със "Спартак 1918“ за охрана на техните домакински двубои. Готови сме да пращаме колкото полицаи искат. Дали ще са 10, 20, 30, 40 или повече, за нас няма проблем. Наш дълг е да осигурим ред и сигурност по трибуните. Като футболен симпатизант се надявам ръководството и феновете да решат проблемите помежду си, за да се радва клубът на обединена публика в професионалния футбол от есента“, каза Парушев.
Също за "Народно дело“ един от ултрасите на "Соколите“, който бе част и от този тим през есента – Бойко Косев, уточни, че протестите няма да са само на стадион "Спартак“. "Ще протестираме против ръководството пред общината, искаме и среща с кмета, за да го запознаем с нашите виждания. Ние няма да излезем мишоци като много други в България. Виждате, че от юни миналата година се борим за каузата на европейски "Спартак“ и ще продължим да го правим“, коментира Бобеца.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).