Спартак (Плевен) спечели турнира за ветерани във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 06.03.2011
1716
Отборът на "Спартак“ (Плевен) спечели IX турнир по футбол за ветерани в чест на 3 март и в памет на Георги Димитров-Червения. На финала плевенчани сразира "Спартак“ (Вн) с 4:0 в зала "Владислав“. За варненци играха Георги Арнаудов, Димитър Митов, Ибрям Даил, Мартин Богомилов, Сергей Димитров, Златин Михайлов, Георги Иванов-Геша, Николай Станчев, Антон Фажев, Методи Гушлев и хандбалният треньор Пенко Златев. В първите две срещи в състава на ветераните на "Спартак“ бе и Тодор Радомиров, въпреки че е само на 30 години.

Трети е "Черно море“, който отнесе "Обелиск“ (Костинещи) 5:2 в малкия финал. Хеттрик записа Тодор Каменов, а по веднъж вкараха Юлиян Нейчев и Валентин Станчев. За "моряците“ играха още Георги Попов, Цветан Пенчев, Валентин Станчев, Пламен Панайотов, Евгени Андонов, Емил Бояджиев, Юлиян Нейчев, Димитър Йорданов и Валентин Станчев.

 

Николай Станчев от "Спартак“ (Вн) взе приза за голмайстор на турнира на ветераните с 8 гола. За най-добър вратар бе избран Венелин Николов (“Спартак“ Плевен), а за най-добър защитник:- Мартин Богомилов ("Спартак Варна).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).