Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море и Локомотив Пд завършиха 1:1
Автор: Екип Varna24.bg 15:20 / 06.03.2011Коментари (13)1928
© studiodechev.com
Черно море и Локомотив Пд завършиха 1:1 в мач от 17-ия кръг на А група. Попадението за варненци вкара Георги Божилов с прецизно воле в 15-ата минута. В 36-ата минута Танко Дяков изби с ръка топката от голлинията и получи червен картон. От бялата точка обаче Здравко Лазаров би над вратата, което му се случва за втори път след изпортената дузпа с екипа на ЦСКА на "Тича" преди почти две години. В 54-ата минута реферът Таско Тасков отсъди втора дузпа за гостите, тъй като видя нарушение на Александър Александров срещу Йордан Тодоров. От бялата точка Христо Златински вкара за 1:1.

"Черно море“ – "Локомотив“ (Пд) 1:1

1:0 – Божилов, 15, 1:1 – Златински, 54 от дузпа

"Черно море“ (1-4-4-1-1): Пиргов – С. Александров, Ал. Александров, Дяков, Адемар – Камазола, Илиев, Георгиев (73-Николов), Атанасов - Божилов (83-Каптиев) – Ратников (46-Р. Колев)

"Локомотив“: Лучини - Родригес, Й. Бенжелюн, Кавдански, С. Бенжелюн (61-Огунсото), Ерош, Златински, Й. Тодоров, Сержиньо, Лазаров (89-Коцев) - Раймонди

Съдии: Таско Тасков, Иван Вълчев, Иво Колев

Червен картон: Дяков (35)

Жълти картони: Георгиев, Атанасов, Ал. Александров/С. Бенжелюн, Златински, Ерош







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Да бе, с ритане и антифутбол взехме 26 точки, а локото играе извънземен футбол.... но само на перфектен терен:) Барса пасти да яде. С тези 8 чужденци в отбора взехте да ми приличате на Вихрен Сандански. Дано само да не свършите като тях, че Босът май е същият.
0
 
 
На Локомотив с тая игра му приляга едно 6-7 място в "А" група. Типичен средняшки отбор за българския футбол. Сори майни ама в нямате място в Европа...
+1
 
 
за ква игра на черно - море говориш,освен грубо влизане и ритане като на селяни на вашите играчи,нищо друго , повярвай ако теренът беше в добро състояние нещата за вас щяха да са трагични за вас. и точка е добре :)
0
 
 
Ей сирак няма ли да напишен нещо, що мълчиш вече два дена след мача. Ко стана със схемата на К. Динев или със твойта измислена схема
+1
 
 
Къде е шибания педераст сирака? Тръгна ли си разочарован от стадиона, защото мача не беше уговорен ве, шибан комплексар? Или по ТВ-то го гледа, защото ти се досвидиха 6 лева майка ти тъп нещастник да еба.
0
 
 
Страхотен Жоро Божилов,раздаде се,всяко отиграване му беше прекрасно.Започва да ми напомня пътя на Миро Манолов,1 година дърво,а след това незаменим за отбора.Не си представям играта ни без Божилов сега.А за Камазола-просто нямам думи.Много класен играч,перфектен в отнемането и то чисто отнема,перфектен в старта на всяка атака,страхотни пасове по цялата ширина на терена,поне 2 класи е над Шабленското ренде.Добрия футбол мисля,че се дължи точно на идването на Камазола и замианването на рендето в Уефски.
-1
 
 
днес видяхме един смешен локомотив и само оправданията. Божилов направи страхотен мач, може би най-добрия си досега.
на 06.03.2011 г.
-2
 
 
Силов и примитивен "футбол" да се противопоставят на по-техничен и качествен противник! Такава им е традицията от 30-40 години, играчи се сменят, треньори се сменят, но стилът им на игра - груб, силов, си остава същият. Черно море и Черноморец са двата отбора, които в момента играят антифутбол в България!
-2
 
 
изтървахме ги тия леваци черно море ...жалко че взехме само една точка
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: