Стефан Генов: Дузпите бяха реални, не се сърдим на Дяков и Александров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:55 / 06.03.2011
849
Наставникът на "Черно море“ Стефан Генов похвали игровото поведение на своите, но изрази незадоволство от резултата. "До последно се надявах, че ще вкараме втори гол. В последните 15 мин обаче не бяхме концентрирани при 2-3 статични положения. Реферът се справи и двата отбора го поздравиха. Дузпите за съперника бяха реални. Така трябва да се свири винаги. Щеше да е добре Танко да бе останал на терена, но такива неща се случват. Александър Александров пък посегна да избие топката, но стана фаул. Във футбола стават грешки и не се сърдим на никого“, заяви Генов. Той похвали играта на двамата дебютанти Росен Колев и Владимир Каптиев. "Започнахме много добре мача, но след като останахме с 10 души, трябваше да бъдем по-внимателни и сигурни. Все пак като цяло играхме добре“, допълни Генов.
Треньорът на "Локомотив“ (Пд) Неделчо Матушев похвали "Черно море“: "Това е стойностен отбор с прекрасна публика. Поздравявам го за играта. Иначе се получи мъжки и здрав мач. Загубихме две точки, но на този труден терен не можахме да покажем техничната си игра.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).