Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Плюнки, юмруци, ритници и безучастни полицаи на мач във Василево!
Автор: Екип Varna24.bg 17:21 / 07.03.2011Коментари (4)2335
©
Поредният екшън се разигра в родния футбол. След ексцесиите на мача Левски - ЦСКА, то и отборите в селските групи решиха да се представят на ниво. Претендентът за влизане в Североизточната В група Нефтяник бе гост на Василево в първенството на Източната А Окръжна група в област Добрич. Най-важното в мача бяха събитията след последния съдийски сигнал. Тогава фенове на домакините от ромски произход нахлуха на терена и потърсиха саморазправва с гостуващите играчи, които измъкнаха равенство 2:2. Сред пострадалите са Иван Енев, ударен в лицето, Пламен Петров изритан в областта на гръдния кош и половината отбор на Нефтяник, който бе наритан и удрян. Най-фрапиращият момент бе "участието" в мелето на двамата дежурни полицаи. Униформените се държаха като че ли нищо не се случва на терена, докато играчите на Василево се опитваха за защитят колегите си, с изключение на рецидивиста, играещ като централен защитник в тима на домакините, който на няколко пъти е изхвърлян от футбола за по една година.
Самият двубой протече под перфектното съдийство на Пламен Станев и помощниците му през погледа на дежурния делегат Митко Димитров.
От Нефтяник утре ще подадат жалба при шефа на Зоналния съвет на БФС, област Добрич Иван Манолов, като основното искане ще е изхвърляне на Василево от групата.
Голяма е вероятността шабленци да заведат съдебен иск срещу тима за нанесени морални щети, като жалба ще има и срещу бездействието на полицаите по време на самия разразил се бой.
В самата среща в голмайстори за Нефтяник се превърнаха Веско Балев, който в същия ден загуби дядо си и посвети попадението си на него, както и Пламен Петров.

Източник: Калоян Златков







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Момчета, от футболен клуб Нефтяник, извиняваме се за случилото се. Бързо забравихте, че от 17 минута играхме с човек по малко, с червен картон не по правилника. По страничния рефер за удар в глезена а от главния съдия за плюене по играещ състезател. В 20 минута можехме да поведем с 3 : 1, но късмета не беше с нас. Василево е 400 жители, а Шабла повече от 3000 жители. Желаете да ни изхвърлите от купата, искате да играете с Балчик и Ген. Тошево, но те също ще играят с нас от есента. Извинете ни още веднъж! От истинските фенове и почитатели на този невероятен спорт - футбола!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: