Плюнки, юмруци, ритници и безучастни полицаи на мач във Василево!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
17:21 / 07.03.2011
2335
Поредният екшън се разигра в родния футбол. След ексцесиите на мача Левски - ЦСКА, то и отборите в селските групи решиха да се представят на ниво. Претендентът за влизане в Североизточната В група Нефтяник бе гост на Василево в първенството на Източната А Окръжна група в област Добрич. Най-важното в мача бяха събитията след последния съдийски сигнал. Тогава фенове на домакините от ромски произход нахлуха на терена и потърсиха саморазправва с гостуващите играчи, които измъкнаха равенство 2:2. Сред пострадалите са Иван Енев, ударен в лицето, Пламен Петров изритан в областта на гръдния кош и половината отбор на Нефтяник, който бе наритан и удрян. Най-фрапиращият момент бе "участието" в мелето на двамата дежурни полицаи. Униформените се държаха като че ли нищо не се случва на терена, докато играчите на Василево се опитваха за защитят колегите си, с изключение на рецидивиста, играещ като централен защитник в тима на домакините, който на няколко пъти е изхвърлян от футбола за по една година.
Самият двубой протече под перфектното съдийство на Пламен Станев и помощниците му през погледа на дежурния делегат Митко Димитров.
От Нефтяник утре ще подадат жалба при шефа на Зоналния съвет на БФС, област Добрич Иван Манолов, като основното искане ще е изхвърляне на Василево от групата.
Голяма е вероятността шабленци да заведат съдебен иск срещу тима за нанесени морални щети, като жалба ще има и срещу бездействието на полицаите по време на самия разразил се бой.
В самата среща в голмайстори за Нефтяник се превърнаха Веско Балев, който в същия ден загуби дядо си и посвети попадението си на него, както и Пламен Петров.

Източник: Калоян Златков


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).