Александър Александров: Не мисля, че съм извършил нарушение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
07:05 / 08.03.2011
875
Според Александър Александров втората дузпа за "Локомотив“ (Пд), с която гостите изравниха резултата на "Тича“, е фалшива. Във въпросната ситуация Йордан Тодоров нахлу отляво в пеналта и след контакт с Александров падна на тревата.
"Аз изобщо не съм го докосвал, но той изигра добре положението. Чукна крака си в моя, който бе във въздуха, и се строполи. За мен това не е дузпа, но след като съдията посочи бялата точка, го попитах защо, след като е преценил, че съм извършил нарушение, не ми показва жълт картон. Той само повдигна рамене“, заяви за "Народно дело“ Александров. Последният смята, че до изгонването на Танко Дяков са били по-активни, а после дори и с 10 души са играли по-правилно. "Ако оставим настрана двете дузпи, не видях да имат друго положение за гол или сериозен удар към вратата“, допълни централният бранител.
Александър не пожела да коментира дали отново ще получи покана за държавния тим, след като помощник-треньорът на трикольорите Илия Груев хареса играта му срещу "Локо“ (Пд). “Винаги съм искал само едно – да се раздавам максимално за "Черно море“ и да му помагам да изпълнява целите си“, напомни Александров.

Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).