Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Владо Каптиев: "Черно море“ не отстъпва на грандовете
Автор: Екип Varna24.bg 19:19 / 10.03.2011Коментари (0)1014
© chernomorepfc.bg
По отборен потенциал "Черно море“ не отстъпва на грандовете и може да победи всеки в България. Това заяви за "Народно дело“ новото попълнение на "моряците“ Владимир Каптиев. Както е известно, той дебютира за тима при 1:1 срещу "Локомотив“ (Пд), като игра в последните 7 мин.
"Имаме доказани и можещи футболисти, които в никакъв случай не са по-лоши от тези на водещите клубове. Освен това на терена излизат 11 срещу 11 и реално с този наш обигран състав разполагаме с шанс за победа във всеки мач срещу най-добрите. Аз искам да побеждавам редовно с "Черно море“, заяви Владо. Последният призна, че ще дава всичко от себе си, за да се бори за място в състава. "На "Тича“ титуляри и резерви няма. За да си титуляр, е необходимо да покажеш, че го заслужаваш в тренировките и когато получиш треньорското доверие в срещите“, допълни Каптиев.
Футболистът призна, че е подписал договор до лятото, а след това му предстоят нови разговори с шефовете за бъдещето. "Сега е най-важно да съм полезен на тима. Напролет играем мач за мач и като завърши полусезонът, ще стане ясно какво сме свършили“, завърши Владо.

Играл е заедно с Пиргов в юношите

Владо Каптиев е бил съотборник с Илко Пиргов в юношите на "Пирин“ (Благоевград). Оттам се познава и с Ради Бачев, който по това време вече е бил в мъжкия тим. Със Сашко Александров пък се засякъл на една подготовка с "Миньор“. "Аз обаче не можах да си взема бележка и не останах в Перник“, уточнява Владо. Последният призна, че тримата му помагат да се адаптира по-бързо към обстановката на "Тича“, но това не било трудно, тъй като всички в колектива били разбрани и точни мъже. "С всеки изминал ден смятам, че съм направил верен избор с идването си във варненския клуб. Дано имам хубави мигове с него“, пожела си Каптиев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: