Владо Каптиев: "Черно море“ не отстъпва на грандовете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:19 / 10.03.2011
1014
По отборен потенциал "Черно море“ не отстъпва на грандовете и може да победи всеки в България. Това заяви за "Народно дело“ новото попълнение на "моряците“ Владимир Каптиев. Както е известно, той дебютира за тима при 1:1 срещу "Локомотив“ (Пд), като игра в последните 7 мин.
"Имаме доказани и можещи футболисти, които в никакъв случай не са по-лоши от тези на водещите клубове. Освен това на терена излизат 11 срещу 11 и реално с този наш обигран състав разполагаме с шанс за победа във всеки мач срещу най-добрите. Аз искам да побеждавам редовно с "Черно море“, заяви Владо. Последният призна, че ще дава всичко от себе си, за да се бори за място в състава. "На "Тича“ титуляри и резерви няма. За да си титуляр, е необходимо да покажеш, че го заслужаваш в тренировките и когато получиш треньорското доверие в срещите“, допълни Каптиев.
Футболистът призна, че е подписал договор до лятото, а след това му предстоят нови разговори с шефовете за бъдещето. "Сега е най-важно да съм полезен на тима. Напролет играем мач за мач и като завърши полусезонът, ще стане ясно какво сме свършили“, завърши Владо.

Играл е заедно с Пиргов в юношите

Владо Каптиев е бил съотборник с Илко Пиргов в юношите на "Пирин“ (Благоевград). Оттам се познава и с Ради Бачев, който по това време вече е бил в мъжкия тим. Със Сашко Александров пък се засякъл на една подготовка с "Миньор“. "Аз обаче не можах да си взема бележка и не останах в Перник“, уточнява Владо. Последният призна, че тримата му помагат да се адаптира по-бързо към обстановката на "Тича“, но това не било трудно, тъй като всички в колектива били разбрани и точни мъже. "С всеки изминал ден смятам, че съм направил верен избор с идването си във варненския клуб. Дано имам хубави мигове с него“, пожела си Каптиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).