Тодор Славов ще учи на безопасно шофиране

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 11.03.2011
414
Автомобилен пилот №1 на 2010 г. Тодор Славов обяви интересна идея, която ще реализира съвместно с картинг писта "Варна" и неговият отбор "Бул Бет". Става дума за курсове за майсторско управление. Ще бъде сформирана школа за управление на автомобили, като варненецът ще показва тънкостите на този занаят. Така ще се даде шанс на много млади хора да получат професионални съвети за безопасно управление на МПС.
Тази неделя на картинг писта "Варна“ отново ще има много емоции, поднесени от майсторите на волана. Автомобилно състезание тип "италианско преследване" ще се проведе за пореден път, като стартът е в 10 ч. Участниците стартират от две различни точки и не се засичат по трасето. Заявка са подали повече от 30 любители, разделени в два класа - до 1600 и над 1600 куб.см. Ще се проведат квалификации, полуфинал и финал на база елиминации. Най-много автомобили в първия клас са ВАЗ, а в другия преобладават немските машини. В края на надпреварата ще има дрифт-шоу.
По време на състезанието в събота трима от участниците, определени чрез томбола, ще получат право първи да участват в школата по майсторско управление на Тодор Славов. Има вече и други 50 души, записали се за участие в тези курсове.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).