Тимнев: Ще е трудно срещу Академик, пожелавам успех на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:14 / 11.03.2011
538
"Много трудно "Черно море“ ще победи "Академик“ в София. Стискам палци на момчетата да вземат три точки, но повече мачът ми отива на равен“, заяви за "Народно дело“ Пламен Тимнев. Той все пак пожела на родния си клуб да има късмет и да надделее. За да стане това обаче, Жоро Илиев трябвало да има ден, защото той е играчът, който можел да направи разликата между двата отбора. "Смятам, че ще ни е трудно, тъй като "Академик“ е корав тим и умее да се затваря отзад. Не са прави тези, които го подценяваха, и резултатите на отбора го показват. Вижте само на колко силни съперници взе точки и колко трудно губи. Отделно разполага с можещи изпълнители, сред които е бившият ми съотборник Стойко Сакалиев“, допълни Тимнев.
На този етап той не знае в какво състояние се намира "Черно море“, защото двубоя в Благоевград не го е гледал, а срещата с "Локо“ (Пд) била предимно битка и борба заради тежкия терен.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).