За боя във Василево - само 2 мача без домакинство!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:43 / 11.03.2011
589
Зоналният съвет към БФС в Добрич за пореден път демонстрира некомпетентност във взимането на решения и незаинтересованост, свързана със сигурността по стадионите. Както спортният саит  OLE-BG съобщи, поредният екшън се разигра в родния футбол миналата седмица. Претендентът за влизане в Североизточната В група Нефтяник бе гост на Василево в първенството на Източната А Окръжна група в област Добрич. Най-важното в мача бяха събитията след последния съдийски сигнал. Тогава фенове на домакините от ромски произход нахлуха на терена и потърсиха саморазправва с гостуващите играчи, които измъкнаха равенство 2:2. Сред пострадалите бяха Иван Енев, ударен в лицето, Пламен Петров изритан в областта на гръдния кош и половината отбор на Нефтяник, който бе ритан и удрян. Най-фрапиращият момент бе "участието" в мелето на двамата дежурни полицаи. Униформените се държаха като че ли нищо не се случва на терена, докато играчите на Василево се опитваха за защитят колегите си, с изключение на рецидивиста, играещ като централен защитник в тима на домакините, който на няколко пъти е изхвърлян от футбола за по една година.

За действията на феновете домакините бяха наказани само с 2 мача лишаване от домакинство, а двама от биячите отнесоха по 3 нача наказание. С това решение едва ли Зоналния съвет ще респектира игграчи и фенове на отборите участващи в първенствата под егидата на централата!

Задаваме въпрос:

КОЯ НАРЕДБА ЩЯХТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, АКО НА СТАДИОНА ВЪВ ВАСИЛЕВО СЕ БЕ СЛУЧИЛО НАЙ-ЛОШОТО И КОЙ ЩЕШЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТТА?


Източник: Калоян Златков, OLE-BG


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).