Черно море с нулево реми срещу Академик в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
17:16 / 12.03.2011
1430
Черно море продължава без загуба през пролетния дял в "А" група, като днес завърши 0:0 при гостуването си а Академик София. Двата отбора изиграха слаб мач, без голови положения и логично не се стигна до попадение в една от двете врати.
През първото полувреме Академик бе по-добрият отбор. Още в 4-ата минута Редовски пробва удар с глава, но топката излезе в аут. В 23-ата минута домакините поискаха дузпа, тъй като имаха претенции, че Александър Александров е играл с ръка на границата на собственото си наказателно поле, но реферът Стефан Спасов прецени, че нарушението е извън него. С изпълнението на фаула се нагърби много дейният до този момент Стойко Сакалиев, но шутът му мина покрай вратата.
Най-опасната ситуация за гостите от Варна пък бе в 25-ата минута, когато  Даниел Георгиев успя да вкара топката в мрежата на Академик, но страничният рефер бе вдигнал флага за засада.
След почивката моряците изравниха играта. В 59-ата минута все пак Редовски успя да стреля с глава, но ударът му бе спасен от Илко Пипгов. Черно море отговори с шут на своя капитан Георги Илиев, който в 63-ата минута стреля право в ръцете на Стоянов, с което се изчерпаха интересните ситуации пред двете врати.

Съставът на "моряците": Пиргов, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Тиаго, Камазола, Д. Георгиев (79 Т. Колев),  Адемар (82 Каптиев), Г. Илиев, Божилов, Ратников (61 Т. Колев)


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).