Стефан Генов: Пропуснахме много изгодни положения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (13)
22:33 / 12.03.2011
1139

Старши-треньорът на варненския Черно море Стефан Генов изрази недоволство от равенството 0:0 с Академик (София) на стадион "Славия". "Резултатът 0:0 говори дали съм доволен. Пропуснахме много изгодни положения. Даже аз не си спомням да сме играли в двубой, с толкова изгодни моменти. Мислехме, че ще стигнем лесно до попадението. Съжалявам, че не можахме да победим", заяви Генов.

"Аз не знам кой е обявявал тези амбиции за евротурнирите. Никога не съм казвал, че целта ни е да се борим за евротурнирите. Поставената задача е да побеждаваме във всеки мач. Нямам представа от къде имате тази информация", допълни треньорът на Черно море

"Съдията не искам да коментирам, защото нямам желание да търсим причина за равенството и да се оправдаваме с него. Пак ви казвам пропуснахме много голови положения и съжалявам, че не можахме да победим“, завърши Стефан Генов.



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).