Младшата на Черно море загубиха от Пирин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:32 / 14.03.2011
654
Юношите младша възраст на "Черно море" загубиха с 0:1 от "Пирин“ в мач от XVIII кръг на "А“ eлитна група до 17 г. на стадиона под Аспарухов мост.
Голът падна в 20-ата мин, когато футболист на "орлетата" изпълни тъч в английски стил и негов съотборник вкара с удар от 12 метра. Това бе и единственият точен удар във вратата за гостите. До края домакините упражниха силен натиск, но не успяха да материализират превъзходството си.
"Пирин“ дойдоха за равен, но си тръгнаха с победата. През целия мач се бяха прибрали в защита и рядко минаваха центъра. Повечето от отборите, които идват във Варна, се бетонират отзад, което ни затруднява. Ние не успяхме да намерим верните решения в атака. Сега трябва да преодолеем този психологически срив за следващия мач. Искам от момчетата да покажат характер, защото качествата ги имат", заяви треньорът Тошко Каменов.
Той не използва наказания Цветан Караколев, контузения Александър Милев и поканения в националния отбор вратар Георги Китанов. Според Каменов тяхното отсъствие оказало влияние на играта им, тъй като трябвало да размества състава.
"Черно море" е втори с 37 т., на една точка от лидера "Левски", който падна с 0:1 от последния "Сливен". В следващия кръг "моряците“ гостуват на "Черноморец" (Бс).

Съставът
Васил Тодоров, Костадин Иванов (60 – Драго Стоянов), Никола Найденов, Георги Радев, Мустафа Мустафа, Христо Андонов (46 – Илиян Иванов), Станислав Николов, Петър Иванов (46 – Недко Тодоров), Бекир Расим, Диян Стоянов, Атанас Илиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).