Дани Милушев отново национал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:56 / 14.03.2011
726
Варненският волейболист Данаил Милушев отново ще получи шанс в националния отбор на България. Новият селекционер Радо Стойчев обяви, че диагоналът от морската столица попада в списъка му от 30 имена, които ще изнесат двубоите през това лято. Освен Милушев в състава е и Боян Йорданов. "Ще бъдат извикани почти всички волейболисти, които са на ниво. Те ще бъдат около 30 души. Няма да остане някой извън състава, който да е добър. Изненади не може да има. За първия сбор ще разчитам на индикациите, които ми дава Камило Плачи, който познава играчите. Поне в началото всички ще минат през националния отбор, за да мога да видя и оценя аз лично. По-нататък може да извикам и някой млад играч от българското първенство. Резервирано място за никого няма да има в националния отбор“, обяви Стойчев пред "Гонг“ от Тренто.
Самият треньор няма да се връща в родината до месец май и ще изчака да завърши първенството в Италия. Дотогава ще разчита на хората от щаба си. Ако "Тренто“ спори за титлата в Серия А1, Стойчев няма да пътува с националния за първите проверки в Сърбия.

Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).