Борносузов: Черно море ще спре ЦСКА

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:27 / 15.03.2011
840
Халфът Атанас Борносузов очаква бившия му тим "Черно море“ да спре успешната пролетна серия на ЦСКА в неделя. "Искам "моряците“ да победят и вярвам, че имат отборен потенциал да го направят. В най-лошия случай срещата ще завърши наравно“, заяви за "Народно дело“ от Израел Борносузов. Последният пожела на феновете на "моряците“ да изживеят същите емоции, както при успеха с 1:0 над "червените“ през май 2009-а на "Тича“. Тогава трите точки на практика поднесоха бронзовите медали на варненци, а в техния състав бе и Наката. "Ако Кривия не беше пропуснал дузпата и бяхме повели с 2:0, можехме и да ги разгромим. За мен обаче всяка победа над ЦСКА е ценна, без значение с колко гола“, върна се назад във времето Борносузов.
Неговата цел сега е да помогне на "Бней“ (Сахнин) да се спаси от изпадане във втора дивизия. Четири кръга преди края тимът е 14-и с 20 точки, колкото има и предпоследният "Апоел“ (Шенкян). Последен с 11 точки е изпадналият вече "Апоел Рамат Ган“, който в събота гостува на "Бней“. "Длъжни сме да ги бием, защото всяка грешка оттук нататък може да е фатална. Моят договор е за 18 месеца, но ако отборът ми изпадне, автоматично се прекратява“, уточни Наката. Досега той е играл в 3 мача за "Бней“, а сръбският треньор му е казал, че ще разчита много на опита му. "Доволен съм, че съпругата и двамата ни синове са при мен. Живеем в град Хайфа, който се намира на брега на морето и е на 30 км от Сахнин. Красив е като Варна и семейството ми се чувства прекрасно“, завърши Наката.

Източник: Недко Петров, Народно дело


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).