Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Никола Спасов: Черно море ще се представи достойно в неделя
Автор: Екип Varna24.bg 12:46 / 16.03.2011Коментари (5)1753
©
Убеден, че бившият му тим "Черно море“ ще се представи достойно срещу ЦСКА в неделя на "Тича“, е Никола Спасов. "Силата на домакините ще е в защитната игра, в която активни са всички играчи. Напред също не са безобидни и могат да вкарат гол. Важно е също, че им се връщат двамата наказани – Танко Дяков и Дончо Атанасов“, заяви за "Народно дело“ Спасов. Последният прогнозира също, че "моряците“ по-лесно могат да развият играта си, тъй като няма да са напрегнати за разлика от гостите. "За "Черно море“ пролетта е спокойна, защото не са затормозени с конкретни цели. А когато футболистите са спокойни, по-лесно могат да разкрият отборния си потенциал. Обратно – ЦСКА ще се напрегнати, тъй като по пътя към второто място нямат право на грешка“, допълни Спасов. Той прогнозира също, че липсата на  контузения Платини ще свали класата на "червените“. "Интересно ще е да видим как техният треньор ще компенсира отсъствието му, но то при всички случаи ще се отрази негативно на отбора“, каза още Спасов. В заключение специалистът се въздържа от прогноза за крайния резултат, но уточни: "Въпреки че ЦСКА е в подем, ще му бъде много тежко на "Тича“.“Черно море“ играе силно на свой терен и публиката му винаги е 12-ият играч.“


Тръпки го побиват от успеха с 1:0
© Ole-bg.com

Никола Спасов е треньорът, под чието ръководство "Черно море“ победи за последен път ЦСКА. Това стана в началото на май 2009-а – с 1:0 на "Тича“. В последвалите три мача "моряците“ записаха два равни – 0:0 у дома и 2:2 на "Армията“, и загуба с 0:1 на "Васил Левски“ миналата есен.
"Тръпки ме побиват, когато си спомня за победата с 1:0. Тя на практика ни поднесе бронзовите медали, а после ги узаконихме с 2:0 над "Славия“. Онзи двубой с ЦСКА е един от най-приятните ми спомени като треньор на "Тича“, върна се назад във времето Спасов. Последният допълни, че вътрешно в себе си бил убеден, че ще прекършат ЦСКА преди около 2 години. "Разполагахме със сработен състав и доказани изпълнители, като Кривия, Борносузов, Юруков, Жоро Илиев, Миро Манолов, да не ги изреждам всичките. Чувсутвах, че с такъв огромен отборен потенциал, ако изиграем мача правилно тактически, е нормално да излезем краен победител“, допълни Спасов. Той уточни, че са имали шанс да поведат рано чрез Юруков от фаул, но после Кривия пък имал малшанс да изтърве дузпа. "Вместо да стане 2:0 и на практика да убием интригата, се наложи да треперим, тъй като след почивката и съперникът пропусна дузпа чрез Здравко Лазаров. В крайна сметка обаче с оглед на играта през целия мач заслужено взехме скъпоценните три точки“, завърши Спасов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ТИМ дръпнаха ръчната!!!Първо не платиха на момчетата обещаната премия за трето място.Второ,ако наистина имаха желание и цел да развиват във възходяща линия клуба,точно тогава беше момента да развържат кесията!!!Истината за съжаление е че спряха тотално финансирането и демонстрират пълна незаинтересованост!
+1
 
 
Разпадането стана,защото няколко "велики" футболистчета решиха да изгонят Кривия и да си живуркат на терена.
-1
 
 
Този мини дрийм тийм стигна зенита си и пътя беше само надолу.Преди разпадането си спомни колко лош старт направихме на сезона,ясно беше,че му мина времето на Кривия с оглед на търканията в отбора.
+1
 
 
Къде отиде този огромен отборен потенциал? Защо ръководството допусна този мини "дриймтим" да се разпадне?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: