Аврамов, Радионов и Груев в битка за HDI Мача на звездите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:53 / 17.03.2011
339
Дни преди края на определянето на играчите за HDI Мача на звездите трима от най-популярните в момента български плаймейкъри се "борят" за гласовете на феновете.

Александър Груев, Божидар Аврамов и Юлиян Радионов практически имат еднакъв брой гласове в своя полза. Най-младият от тях - Аврамов увеличи вотовете в своя полза веднага след края Купа на България - Леденика 2011. Баскетболистът на Лукойл Академик се изравни на върха с лидера до този момент Груев, но само на 2 гласа зад тях е плаймейкърът на Ямбол. Изненадващо далеч след тях е постоянният участник в този двубой Асен Великов, но това се дължи на слабият интерес на столичните фенове.

Най-активни продължават да бъдат ямболии, като повече от 1000 гласа са само от почитателите на възпитаниците на Иван Чолаков. Именно Чолаков и Константин Папазов-Тити са почти сигурни победители в треньорската листа и отново ще ръководят отборите в HDI Мача на звездите.

Най-голяма изненада е липсата на Тодор Стойков сред лидерите на своята позиция. Капитанът на Лукойл Академик изненадващо дори не е в челната петица на феновете за своята позиция. Убедително начело в нея са Александър Янев и Мартин Дурчев. С най-много гласове до този момент е гардът на шампионите Брендън Хийт, кото до този момент е събрал 2500 гласа.

Гласуването за HDI Мача на звездите продължава от полунощ на 20 март, а окончателното определяне на участниците ще бъде обявено на следващия ден.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).