Нефтяник подчини и Калиакра 2

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:26 / 20.03.2011
1036
Нефтяник продължава със силните си игри през пролетния полусезон и записа пореден успех в първенството на Източната А Окръжна група, област Добрич. Този път в жертва на шабленци се превърна Калиакра 2 и то като домакин. Нефтяник победи с 3:1 съперника си след 2 попадения на основния голмайстор Веско балев и 1 на Стефан Димов, а за каварненци се разписа Петко Петков. Нефтяник имаше и няколко чисти голови положения, но късмета не бе на страната на шабленския тим. Като цяло обаче двата тима изиграха един стойностен мач, без излишни и груби нарушения, с което улесниха изцяло съдийската бригада ръководена от Иво Донев.
В редиците на Калиакра 2 се подвизават бившия треньор на ФК Шабла Димо Филев, както и президентът на първодивизонния тим Венци Василев.
Неприятната новина за шабленци бе контузията на титулярния вратар Даню Йорданов след сблъсък с нападател на Калиакра 2. Освен това и Станислав Георгиев е в лазарета.
Доста въпросителни пък събуди отсъствието на най-опитния и най-добър играч на Нефтяник Пламен Петров.
Публиката на Нефтяник отново бе на ниво като близо 30-ина фенове пътуваха до Каварна, за да подкрепят любимците си.

Източник: Калоян Златков, OLE-BG


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).