Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дончо: Пасът ме задължаваше да вкарам. Стоянов бе за червен картон
Автор: Екип Varna24.bg 09:57 / 21.03.2011Коментари (1)1141
© studiodechev.com
Героят за "Черно море“ Дончо Атанасов се разписа за втори път този сезон. Преди този гол той бе вкарал само във вратата на "Пирин“ през август миналата година. "Спечелихме с отборен дух и колектив. Излъгахме съперника. Срещата обаче можеше да се развие по друг начин, ако беше отсъдена дузпа в наша полза за нарушението срещу Даниел през първото полувреме. Колкото до гола ми, пасът на Жоро Божилов ме задължаваше да вкарам. Намери ме точно в подходящия момент, когато се измъквах на скорост, а и топката ми дойде на удобния ляв крак. Отиграх положението по единствения възможен начин и съм щастлив, че отбелязах гол, гола за трите точки“, каза Дончо.
Той напусна терена с огромна прорезна рана на левия крак. "Тя е от ситуацията в 48-ата мин, когато Костадин Стоянов ми влезе грубо пред дъгата на големия пеналт. Според мен за подобно нарушение се дава червен картон и съперникът трябваше да остане с 10 души“, категоричен е Атанасов.
"Нямаме поставена цел евротурнири. Може би шефовете постъпиха правилно, като не ни затормозиха психиката и така играем по-разкрепостено на терена и нещата се получават. Шефовете ни казаха да бием и да си вземаме премиите. В противен случай може да останем без заплати или да ни ги намалят“, завърши нападателят.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дончо ще ше да е престъпление да го пропуснеш и това полужение! Дано да се отпушеш най-накрая,достатъчно време мина да се адаптираш в отбора! В Берое играеше много добре,а при нас и ти като Електричката друпна ръчната нещо.Може би причината е в някой други хора!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: