Жените почват срещу Екомет тази неделя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:19 / 23.03.2011
687
Женският футболен клуб "Варна“ ще гони победа на старта на пролетния дал на първенството. Дамите на треньорката Елена Пеева посрещат "Екомет“ (Пловдив) тази неделя на стадиона в Аксаково. "Съперникът ни има стабилни спонсори, а най-интересното е, че треньорът им е единственият на своята позиция в първенството ни, който взима заплата. През есента загубихме от тях, но нелепо. Сега се надявам, че ще стартираме с победа. Момичетата са амбицирани да го сторят, а и е добре, че ще сме пред наша публика“, коментира за "Народно дело“ Пеева.
Тя призна, че клубът продължава да изпитва остра нужда от финансиране, но е доволна, че въпреки това момичетата й не изпускат тренировка. Пеева привлече Силвия Стоилова от Червен бряг, която за последно е играла за "Болярки“ (Велико Търново). "По-нататък очакваме и едно момиче от Добрич да дойде при нас, така че потенциалът ни е добър“, завърши треньорката.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).