Жена чака спартаковци в Белица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:22 / 24.03.2011
751
Чаровната Мирела Иванова ще е единият асистент в неделния мач "Белица“ - "Спартак 1918“. Както е известно, русенката редовно вдига флага в Североизточна "В“ група, а след един мач в село Тополи главният координатор на местния тим Веселин Василев я бе обявил за най-красивата съдийка в България. Главен рефер на двубоя на спартаковци ще е русенецът Ивелин Занев, а другият асистент е съгражданинът му Велислав Войков.
Отговарящият за съдиите в Североизток Хугас Месропов изрази оптимизъм, че Занев ще се справи с двубоя в Белица. "Ивелин е в групата от 15-те перспективни рефери, които свирят в "А“ елитна юношеска група до 19 години и са четвърти съдии в "Б“ група. Който от тях се представи добре, през следващия сезон ще ръководи двубои във втория ешелон. В тази група от Варна са Михаил Парушев, Петър Атанасов и Ивайло Попов“, каза за "Народно дело“ Месропов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).