Двама от Черно море в Мача на звездите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:57 / 24.03.2011
628
"Евроинс-Черно море“ ще има двама представители в осмото издание на Мача на звездите в българския баскетбол. Шоуто ще се проведе на 3 април в зала "Дияна“ в Ямбол, а вчера организаторите обявиха съставите на двата отбора. Старши треньорът на "моряците“ Любомир Минчев бе избран да води отбора на чужденците в тандем с Тити Папазов от "Левски“. Начело на българите пък ще са Иван Чолаков от "Ямбол“ и националният селекционер Росен Барчовски, който е наставник и на "Рилски спортист“.
Александър Янев пък ще е единственият представител на "Черно море“ на терена. С най-много състезатели в мача е отборът на "ЛУКойл Академик“, който има седем. Изненадващо сред тях не е капитанът на тима Тодор Стойков. Варненецът, който е един от инициаторите за възстановяването на този двубой, за първи път не попада директно сред 20-те избрани от феновете баскетболисти и ще трябва да изчака решението на треньорските екипи дали да бъде поканен допълнително за Мача на звездите. Домакинът "Ямбол“ успя да вкара шест деши в звездния двубой, като сред тях е и треньорът Иван Чолаков, събрал най-много гласове сред наставниците на 8 отбора в НБЛ. "Левски“ ще има петима участници, но само един българин в лицето на Константин Папазов-Тити. Феновете на "Балкан“ също ще се зарадват, след като техният тим ще има двама участници, с един е "Рилски спортист“, а "Спартак“ и "Черноморец“ останаха без представители.
С най-много гласове от феновете е гардът на "ЛУКойл Академик“ Брандън Хийт, следван от своите съотборници Дамян Стояновски и Дейвид Грийн.
Групата на Варна ще бъде подсилена и от плеймейкъра на "ЛУКойл Академик“ Божидар Аврамов.

Ето и всички участници:

Плеймейкъри: Божидар Аврамов, Юлиян Радионов, Доминик Джеймс, Джейсън Кроу
Гардове: Иван Лилов, Станислав Говедаров, Брандън Хийт, Дамян Стояновски
Крила: Мартин Дурчев, Александър Янев, Девин Грийн, Арън Харпър
Тежки крила: Павел Маринов, Георги Давидов, Доналд Коул, Дуейн Мортън
Центрове: Николай Върбанов, Тенчо Банев, Прийст Лодърдейл, Травис Питърсън
Треньорски тандеми: Иван Чолаков/Росен Барчовски, Тити Папазов/Любомир Минчев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).