Трима от Черно море с проблеми преди мача в Самоков днес

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:27 / 26.03.2011
410
Трима баскетболисти на "Евроинс-Черно море“ имаха различни проблеми през седмицата и участието им в двубоя срещу "Рилски спортист“ е под въпрос. Двата тима излизат един срещу друг днес от 17 ч . в Самоков в мач от 22-ия кръг, който се пада първи от последното четвърто завъртане в Националната баскетболна лига. Николай Колев има травма в ахилеса, Симеон Илиев е с болки в коляното, а Тихомир Желев е с възпален нокът и не тренира в първите два дни от седмицата. Всички те се качиха на автобуса за Самоков и треньорът Любомир Минчев ще прецени дали да ги ползва, като се съобрази със здравословното им състояние. "Ако не могат да играят пълноценно, просто няма да играят. Никога не рискувам здравето на моите баскетболисти“, заяви за "Народно дело“ Минчев.
"Моряците“ излизат за първа победа над "Рилски спортист“ през това първенство. Досега тимът от морската столица падна от този съперник два пъти във Варна и един път в Самоков. "При гостуването ни там водихме в първите три четвъртини, но в последната се сринахме и паднахме. Сега се надявам да се върнем с победа“, завърши Минчев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).