Без мач Нефтяник наби и Черно море, делегат не знае правилника!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:18 / 26.03.2011
1006
Без мач Нефтяник наби и Черно море с 3:0! Естествено0 не става въпрос за елитния тим от Варна, а за отбора от каварненското село Тополи, като двубоя бе заложен в програмата на първенството на Източната А окръжна група, област Добрич. Шабленци бяха домакини, но съперника така и не се яви на стадиона в крайморския град.
Разбира се и над 200 зрители бяха на стадиона да подкрепят местните играчи. Радостната вест в лагера на шабленци е, че в тима бе най-добрият и най-опитен играч Пламен Петров.

И както вече е традиция покрай мачовете на Нефтяник -отново имаме знаменосец.

Този път в главен герой се превърна делегата на мача! 

"Големите изчакват по 15 минути, ние да вземем да изчакаме половин час. Може и да дойдат", коментира специалистът изпратен от шефа на Зоналния съвет към БФС, област Добрич Иван Манолов по повод закъсняващите гости. След малко обаче, най-важният човек, който следи съдиите и обстановката по време на мачовете реши да изчака 40 минути. Е, не ги изчака и отсече: "Мач няма да има"!
Отделно, нашият човек изисква и 3-ма души от публиката да бъдат един вид охранители, освен че има и полоцейски служители.
Ако стане недай си Боже нещо на стадиона, кой би поел отговорността, г-н Манолов? В Шабла няма да стане, но...
Във Василево, когато бяха бити играчи на Нефтяник имаше ли стюарди?
Имат ли място подобни отбори в първенството, решават и не пътуват за мачовете си?
Защо съдийските такси в такива мачове не се поемат от сгрешилия тим, който все пак е депозирал определена сума при старта на шампионата?
Все въпроси на които няма кой да отговори...  

 


Източник: Калоян Златков, OLE-BG


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).