Любо Минчев: Искам да завършим в четворката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:21 / 27.03.2011
537
Наставникът на Евроинс Черно море Любомир Минчев беше доволен от защитата на тима си при успеха срещу Рилски спортист. Той сподели амбицията си тимът да влезе в четворката: "Мисля, че играхме добре в защита, а също така трябва да отчетем и, че те имаха по-слаб процент на стрелба. Не знам на какво се дължи това, на умора или нещо друго, но това си е техен проблем. Най-важното обаче е да стоим на земята и да продължаваме да работим, защото се видя, че в хода на мача имахме много добри моменти, но имахме и много слаби." Минчев получи и техническо по време на мача, но той призна, че е бил изнервен и от играта на своите, не само от съдиите: "Това техническо беше следствие на няколко отсъждания, но не мога да кажа, че са ни ощетявали толкова много. Просто бях изнервен и от 1-2 грешки от съдийска страна, както и най-вече на тези от наша страна. Ние се опитахме да ги върнем в мача по всякакъв начин. Те се опитаха да сменят ритъма на играта и успяха, като по този начин разбиха нашето нападение. Най-лошото е, че освен това, което те целяха и го постигнаха, то ние им помогнахме много."
Остават шест кръга от редовния сезон, а целта на Минчев е отборът му да е максимално напред: "До края на сезона не се гласим за никой отбор конкретно. Миналата седмица играхме срещу Балкан и бяхме много близо до победата, но я изпуснахме и сега можем много да съжаляваме. Моята цел и амбиция е да влезем в четворката, да направим нещо, което никой не е смятал, че може да се постигне с този отбор. На плейофите пък който дойде, както дойде. Това е моето желание. Надявам се да успеем, въпреки че знам, че със загубата преди седмица това ще стане много трудно, но имаме още шансове и ще се борим до последно. Мойта цел е да отидем колкото се може по-напред. Не се глася и не се целя към никой конкретен отбор."

Източник: bgbasket.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).