Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Васко Кьосев: Имаме шансове за четворката
Автор: Екип Varna24.bg 09:15 / 29.03.2011Коментари (1)408
© studiodechev.com
Баскетболистът на "Евроинс-Черно море“ Васил Кьосев бе изключително щастлив след победата над "Рилски спортист“ в двубоя от 22-ия кръг на Националната лига. Талантът бе най-добрият на терена в Самоков, като вкара 26 точки за успеха със 76:63. "Много съм доволен от победата. Срещу "Рилски спортист“ винаги се играе трудно. Вложихме се много в срещата, играхме силно на контраатаки, взехме си и борбите. Съперникът ни разполага с високи баскетболисти, но ние успяхме да ги опазим,
© studiodechev.com
което бе и един от ключовете за успеха. Имахме и късмет, тъй като съперникът ни нямаше толкова добър процент от стрелбата за три точки, колкото друг път, а нас ни вървеше. Колкото до моята игра – бях амбициран както за всеки друг мач. Може би имах и късмет в този ден. Имах добри ситуации, които изиграх правилно“, заяви за "Народно дело“ Кьосев.
Васко призна, че апетитът за неговия отбор идва с яденето и "Черно море“ има реален шанс да влезе в четворката. Както е известно, в мо
© studiodechev.com
мента варненци са пети, но имат равен брой точки с четвъртия "Рилски спортист“, както и с шестия "Ямбол“. "До края на сезона остават шест мача, всеки от които ще е много важен и труден за нас. Дано да успеем да се преборим за място в четворката. Знам, че има реална възможност в плейофите да играем отново с "Рилски спортист“, срещу когото имаме една победа и три загуби този сезон. Те са много корав отбор. След идването на Росен Барчовски са още по-силни. Треньорът направи нападението им по-разнообразно. Преди атакуваха предимно чрез външните играчи, а сега правят това и с центровете. Това, че ги бихме сега, нищо не значи. В плейофите ще е два пъти по-трудно. С когото и да играем на четвъртфинал, трябва да се вложим максимално“, каза 21-годишният състезател.
Според Васил младият отбор на "Черно море“ няма право да подценява никого и трябва да играе на сто процента във всеки мач. "Всички в състава имаме големи амбиции. Естествено, имаме и своите пороци. Изпадаме в миникризи в определени моменти на мачовете, понякога взимаме и грешни решения. Това е нормално за млади играчи като нас, но се стараем да изчистваме играта си. Имаме млад и всеотдаен треньор в лицето на Любомир Минчев, който работи с голямо желание. Петко Делев пък ни познава всички от много години и това помага много“, каза Кьосев.
Кьосев очаква много труден мач срещу "Спартак“ (Плевен) в 23-тия кръг на Националната баскетболна лига. Двубоят е в петък от 17 ч. в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. "Плевен са в много силна форма напоследък. Биха "Левски“, след което паднаха само с две точки от "ЛУКойл Академик“. Имат опитни играчи. Ние ги победихме три пъти през този сезон, но сега ще е много трудно. Ще дойдат амбицирани да си върнат поне за едната загуба от нас“, коментира Кьосев.

Източник: Александър Дечев, Народно дело







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да но ние имаме един много силен коз в техният отбор Симеон Ценов
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: