Матеус прави промени в Кипър, гледайте мача в бар Famoso

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 29.03.2011
427
Приятелският мач между Кипър и България тази вечер може да бъде гледан прятната обстановка на спортния бар Famoso. Срещата е с начален час 20 ч. Барът се намира на познатия адрес - ул. "Дръзки" 21 (зад Happy на ЖП гарата). След ремонта Famoso предлага страхотни емоции на своите клиенти с 22 плазмени телевизора с приемници с Full HD сигнал, приятна атмосфера и нововъведението - кухня с ястия от всякакъв вид. Цените пък са достъпни за всеки джоб. Резервации могат да се правят на телефон 0887 83 60 06.

Селекционерът на България Лотар Матеус ще извърши няколко промени в състава си в сравнение с играчите, направили 0:0 срещу Шввейцария. На вратата ще бъде Владо Стоянов, който ще получи шанс за изява за сметка на твърдия титуляр Николай Михайлов. В центъра на терена до капитана Стилиян Петров ще играе Владо Гаджев, а по двете крила ще действат Мартин Петров и Станислав Манолев. На върха на атака ще бъде Цветан Генков, зад когото ще играе опитният халф на Литекс Христо Янев.

Стартов състав на България:
Владислав Стоянов, Иван Бандаловски, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Петър Занев, Стилиян Петров, Владимир Гаджев, Мартин Петров, Станислав Манолев, Христо Янев, Цветан Генков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).