"Стонож“ - №1 на турнира в мола

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:18 / 30.03.2011
1970
Отборът на "Стонож“ спечели първото място на турнира по футбол за аматьори, който се проведе на игрището на покрива на Grand Mall във Варна за наградите на Mtel. Надпреварата протече при изключителен интерес, като през цялото време трибуните бяха пълни с публика. В атрактивното състезание се пуснаха 27 отбора, които изиграха общо 39 мача. След предварителните пресявки в групите до финалната тройка стигнаха тимовете на "Аврен“, "Ай Ви сейлингс“ и "Стонож“. Именно последните, в които личат имената на познатите от футзала – братя Бойчо и Благовест Мареви, Венко Иванов и Влади Гочев, бяха над всички и триумфираха с купата. Те надиграха "Аврен“ с 6:0 и "Ай ви Сейлингс“ с 5:2. Втори стана "Аврен“, който би с 3:2 в другия мач.
Организаторът Бисер Маринчев раздаде и няколко индивидуални награди. За най-добър вратар бе избран Христо Жеков от "Стонож“, голмайстор е Реджеб Ниязи от "Аврен“, а най-полезен състезател в турнира е юношата на "Спартак“ (Варна) – Бисер Киряков "Ай Ви Сейлингс“. Бисер Маринчев увери, че планира серия от подобни турнири, в които се очакват още по-голям брой отбори.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).