Тодор Марев: Вкараме ли гол, ще бием в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
18:35 / 31.03.2011
782
Ако "Черно море“ вкара гол в Бургас, ще победи. Смятам, че отново ще запазим вратата си "суха“, защото в защитна игра сме сред най-добрите в "А“ група. Да не кажа най-добрите. Затова е необходимо да сме остри и агресивни в атака и концентрирани в завършващия удар.
Иначе очаквам оспорван и интересен мач. С новия треньор бургазлии ще са двойно по-мобилизирани, а и всяка треньорска смяна най-често се отразява положително в първия мач. Георги Василев отдавна не е бил треньор в "А“ група, но съм сигурен, че е следял нещата отблизо, а качествата му са доказани. Той има тънък психологически подход към футболистите и е умел тактик. Със сигурност ще се види по-добра организация на играта при бургазлии и по-голяма дисциплина при тях. Неслучайно Василев е върнал опитните играчи, защото знае, че в такъв момент ще са полезни с уменията си.


Тодор Марев - рекордьор по изиграни мачове за "Черно море“


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).