Черно море гони реванш за есенната загуба във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:40 / 01.04.2011
774
Отборът на "Черно море“ излиза с най-доброто днес срещу "Черноморец“ и ще опита да се върне за есенната загуба с 0:1. Двубоят е от 21 ч. в Бургас и ще се ръководи от Антон Генов.
"Не сме забравили как през есента изгубихме на "Тича“, без да са ни превъзхождали. Сега трябва да им покажем, че сме по-силни“, заявиха "моряците“.
Наставникът Стефан Генов няма да запази нито един титуляр за 1/4-финалния мач за купата с ЦСКА във вторник. Ако срещата се развива добре, Генов ще извади през второто полувреме възлови играчи, за да отдъхнат. Най-вероятно варненци ще започнат със същия състав, който тресна армейците с 1:0. В него ще липсва единствено наказаният Адемар Жуниор, който ще бъде заместен от Марко Тиаго.
Любопитно е, че в последните два мача в Бургас домакините завършваха с по 10 души. През пролетта на 2009-а водените от Никола Спасов "моряци“ останаха с числено предимство на терена още в 29-ата мин, но не се възползваха от него и завършиха 0:0. Същата година през август "Черноморец“ победи с 2:1, въпреки че от 36-ата мин продължи с човек по-малко заради червения картон на Кардосо. Откакто "акулите“ се завърнаха в елита, те са губили пред своя публика от "Черно море“ само за купата. През декември 2009-а подопечните на Велизар Попов се наложиха с 2:0 след попадения на Атанас Борносузов и Ели Маркес. Победата обаче загуби стойността си, тъй като на 1/4-финала варненци се издъниха в Каварна и се разминаха с реален шанс да вдигнат трофея за първи път в историята си.

Съставът
Илко Пиргов – Сашко Александров, Танко Дяков, Александър Александров, Марко Тиаго – Самуел Камазола, Димитър Петков, Георги Илиев, Даниел Георгиев, Дончо Атанасов – Георги Божилов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).