Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море удари Черноморец с 2:1 в Бургас, Пиргов хвана дузпа
Автор: Екип Varna24.bg 21:34 / 01.04.2011Коментари (7)1695
© Ole-bg.com
Черно море продължава с доброто си представяне пред пролетния дял на първенството. След успеха над ЦСКА с 1:0 в миналия кръг, тази вечер възпитаниците на Стефан Генов победиха с 2:1 при гостуването си на Черноморец в Бургас. Още в 9-ата минута Георги Божилов наказа бившия си тим с красив гол, а в 18-ата Георги Илиев удвои резултата от дузпа, отсъдена за нарушение в наказателното поле срещу Сашо Александров. В 27-ата минута пък Тодор Колев излезе на добра позиция отляво на атаката и стреля, но вратарят на Черноморец Паскал Борел изби в корнер. Тошко започна като титуляр, след като авторът на победното попадение срещу ЦСКА Дончо Атанасов имаше някакви здравословни проблеми.
През второто полувреме пък Илко Пиргов спаси дузпа, изпълнена от бившия футболист на Черно море Георги Андонов. В даденото от съдията продължение на двубоя пък Енис Хайри вкара почетното попадение за домакините - 1:2.

Съставът на Черо море: Илко Пиргов, Сашо Александров, Танко Дяков, Александър Александров, Марко Тиаго, Самуел Камазола, Димитър Петков, Даниел Георгиев (77 Станислав Стоянов), Георги Илиев, Тодор Колев (46 Владимир Каптиев), Георги Божилов (71 Румен Николов)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
аз сам вече фен на Стеф4о перчема! връщам си думите на зад и му са кланям! ...Сирака да го духа! той един хейтър и само чака да са провалим и да нарежда!
0
 
 
Това беше един от тези мачове,които подпечатват евровизи и медали.Нужни са още 2 такива и сме в Европа.Вече ударихме Свинята,нужно е да бием в София поне веднъж и да вземем мача си с Литекс във Варна,това мисля,че ще ни бетонира 4-ти ако утре Берое с бившите моряци тресне жепейците
0
 
 
Тошко, го контузиха а божила излезе с разтежение :) Добър съпорт, браво на всички които бяхме в Бургас
+3
 
 
Браво на момчетата за победата! Много важни точки! Поздравления за всички, които бяхме в Бургас.. надпяхме мощно сините мишоци... Дано напред мачкаме все така
+1
 
 
Това е играта !!! Дано да влезем в 5цата !! Сега е най-важно да бием ЦСКА, оттам е лесно ! Само не знам защо изкара Тодор Колев !! Много добър мач направи !! Такива момчета трябва да играят, Божилов се отпуши най-накрая, по едно време бях почнал да се съмнявам в него !
0
 
 
Сирака,къде е Сирака да каже пак нещо за Стефан Генов:).Аре ве Сирак,нали онова 0:0 му били точките на Генов извън Варна а?СМЕШНИК!Генов се подигра с Генерал Гочето.Честита победа моряци,невероятен Жоро Божилов за пореден път,страхотен играч имаме,истински Бербатов,видяхте ли как ги мота по 4-5 човека не могат да му я вземат дори с фал:)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: