Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
СтефанГенов: Хаири беше за червен картон
Автор: Екип Varna24.bg 15:15 / 02.04.2011Коментари (2)598
© Ole-bg.com
Старши треньор на Черно море Стефан Генов остана доволен от победата с 2:1 срещу Черноморец в Бургас. За разлика от колегата си Георги Василев, той смята, че реферът Антон Генов се е справил с мача, но също отправи забележки към арбитъра. "Добър резултат за нашия отбор и добра игра, тактически правилна. Отборът се намира в добра форма, защото направихме добра подготовка. В момента се намираме на 5 точки от 3-ото място, но ние преди началото на полусезона си казахме, че ще играем във всеки мач за по-добро класиране. Не си правим илюзии, че във всеки мач ще печелим, вероятно ще има и поражения. Но колкото можем, ще се стараем и докъдето стигнем, ще видим накрая", заяви Генов.
"При резултат 2:0 в наша полза беше неразумно да ги атакуваме. Отборът на Черноморец хвърли много сили, много хора, за да изравни, и успя да ни затрудни на моменти. Според мен, съдията Антон Генов се справи с мача, като изключим, че няма дузпа за Черноморец и трябваше да вдигне червен картон на Енис Хайри в 58-ата минута. За същото нещо в Монтана на Илко Пиргов му вдигнаха червен картон", добави Генов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Евала на Сър-а! важното е да не са изхвърляме много, с по-малко приказки и да си върши работата!
+1
 
 
Когато Сър-а говори за футбол ние само трябва да слушаме и да се съгласяваме.Генов направи невъзможното,той възроди този разбит от некъдърността на шефовете и на предшественика си отбор.Този човек е маг,факир.Бездарното ръководство му провали 90% от зимната селекция,Сър-а беше уговорил Митко Илиев,Веселин Марчев,Зехиров-единствено привлече Камазола,продадаха му основен играч като Шабленския и той пак успя,успя бе,УСПЯ.Поклон Сър Генов,поклон.Ако тези тъпаци му бяха взели един нападател да вкарва,а не да мъчи Ратников там сега щяхме да сме неудържими.Дано лятото му се осигурят пари и пълна свобода да направи селекцията както я вижда.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: