СтефанГенов: Хаири беше за червен картон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:15 / 02.04.2011
598
Старши треньор на Черно море Стефан Генов остана доволен от победата с 2:1 срещу Черноморец в Бургас. За разлика от колегата си Георги Василев, той смята, че реферът Антон Генов се е справил с мача, но също отправи забележки към арбитъра. "Добър резултат за нашия отбор и добра игра, тактически правилна. Отборът се намира в добра форма, защото направихме добра подготовка. В момента се намираме на 5 точки от 3-ото място, но ние преди началото на полусезона си казахме, че ще играем във всеки мач за по-добро класиране. Не си правим илюзии, че във всеки мач ще печелим, вероятно ще има и поражения. Но колкото можем, ще се стараем и докъдето стигнем, ще видим накрая", заяви Генов.
"При резултат 2:0 в наша полза беше неразумно да ги атакуваме. Отборът на Черноморец хвърли много сили, много хора, за да изравни, и успя да ни затрудни на моменти. Според мен, съдията Антон Генов се справи с мача, като изключим, че няма дузпа за Черноморец и трябваше да вдигне червен картон на Енис Хайри в 58-ата минута. За същото нещо в Монтана на Илко Пиргов му вдигнаха червен картон", добави Генов.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).