Адемар: Маркиньос знае, че "Черно море“ е още по-силен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:08 / 03.04.2011
939
Един от възловите изпълнители на "Черно море“ - Адемар Жуниор, е предупредил сънародника си от ЦСКА Маркиньос, че могат да играят още по-силно, отколкото в двубоя във Варна на 20 март. Той бе спечелен от "моряците“ с 1:0, във вторник двата отбора ще се срещнат от 18 ч. в София в 1/4-финален мач за купата. При равенство в редовното време победителят ще бъде излъчен след дузпи.
"След срещата във Варна разговарях за кратко с Маркиньос. Той ми каза, че сме добри, а аз му отвърнах, че можем да играем още по-силно и ще го усети по време на втория ни сблъсък в столицата“, заяви за "Народно дело“ Адемар. Последният призна, че очаква спокойно предстоящия мач за купата и вътрешно в себе си е убеден, че ще се реши в редовното време. "Разбира се, ние ще сме подготвени за всичко, тъй като в турнирна среща продълженията и дузпите са част от играта. Все пак смятам, че няма да се стигне дотам. ЦСКА със сигурност ще е двойно мобилизиран, за да си върне за загубата на "Тича“, но и при нас концентрацията ще е на пределно ниво, защото реванш няма. При всички случаи ще се получи на терена, ще е оспорвано и интригата ще се поддържа. Дано имаме спортно щастие“, допълни Адемар. Последният изтърпя наказанието си и на 5 април се завръща в състава като ляв бек.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).