Три победи за варненския хандбал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:47 / 03.04.2011
722
Двата варненския отбора по хандбал постигнаха общо три победи през уикенда. "Спартак“ гостува в събота на "Интер“ (Благоевград) и го надигра с 29:22. Голмайстор за варненския тим стана Николай Миленов с 10 попадения, Йордан Михайлов добави шест, а Йордан Димитров се отчете с пет. Срещата бе от 15-ия кръг на първенството. Варненци използваха пътуването далеч от града си и изиграха и двубоя си с ЦСКА в София. Там тимът от морската столица победи с 33:28. Живко Георгиев бе най-резултатен с девет гола, а Чавдар Чернев и Веселин Георгиев добавиха по седем. "Особено срещу "Интер“ се получи страхотен мач. Играхме в новата зала в Благоевград, която предлага отлични условия за хандбал“, заяви за "Народно дело“ играещият вицепрезидент на "Спартак“ Росен Добрев, чийто тим продължава да е втори в класирането след лидера "Шумен“.
"Локомотив“ пък се справи с гостуващия "Осъм“ (Ловеч). Тимът на Кирчо Василев надделя с 34:26, като на полувремето губеше с един гол разлика – 14:15. Най-резултатен за домакините бе Милен Славов с осем попадения, Иво Тодоров добави седем, а Владимир Няголов – шест. "Изиграхме слаб мач. Обърнахме резултата чак след средата на второто полувреме“, коментира Кирчо Василев.
Следващата събота неговият тим приема "Шумен“. "Локомотив“ (Горна Оряховица) пък в събота гостува на "Спартак“, а в неделя - на съименника си от Варна.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).