Радуканов: Няма да гоним реванш за загубата във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:28 / 04.04.2011
439
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че в утрешния мач за Купата на България срещу "Черно море“ няма място да се влагат допълнителни емоции и идеи за отмъщение за загубата преди две седмици. "Трябва да излезем с чисти глави и да надиграем съперника. Уважаваме "Черно море“, но на самият мач ще се види кой треньор как ще подходи", каза Радуканов. Той допълни, че само Мишел Платини е контузен от неговите футболисти и все още е под въпрос за мача с "Литекс“ от "А“ група през уикенда. "Във Варна теренът беше лош, тук ще играем на хубав, мисля, че това ще е в наша полза, тъй като ние се стремим да си подаваме топката и да играем футбол", каза Радуканов.
Наставникът коментира и ситуацията с втория гол срещу "Сливен“, когато Делев отбеляза от явна засада. "Да, имаше засада, но според мен съдията се обърка, тъй като явно не видя, че Шеридън игра с глава. Ако го беше видял, може би щеше да я маркира. А вие какво бихте казали за дузпата срещу Нелсън?", попита специалистът.
Милен Радуканов заяви още, че в ЦСКА се мисли само за предстоящия мач, а не няколко напред. "Сега мислим за "Черно море“, после ще мислим за "Литекс“.

Източник: Гонг


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).