МФК "Варна" удари с 3:0 "Одесос" в държавното

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:47 / 05.04.2011
758
Минифутболен клуб "Варна“ победи с 3:0 "Одесос-Хидроремонт“ в първия мач от финалната четворка на държавното първенство по футзал. Срещата бе равностойна в по-голямата част от времетраенето, а головете паднаха в последните 6-7 минути. В 34-тата играчите на "Одесос“ направиха шести фаул, което означава дълга дузпа. Зад топката застана Бойчо Марев, който я прати в горния ляв ъгъл на Костадин Иванов – 1:0 за МФК "Варна“. В следващите минути "Одесос“ опита да върне попадението и вкара пети полеви играч на мястото на вратаря. Това обаче бе наказано от по-опитния тим на съперника, който първо чрез Борис Трендафилов в 37-ата, а след това и чрез Виктор Викторов в 38-ата минута направи резултата класически с удари зад центъра в опразнената врата. В последните минути "Варна“ получи на три пъти правото да бие дълга дузпа, но и в трите случая Костадин Иванов хвана ударите на Бойчо Марев.

Тази събота и неделя във Варна идват останалите два тима от финалната четворка - "Левски-София Запад“ и "Академика Микс“, които ще играят срещу отборите от морската столица. Другият вторник има ново дерби между варненските тимове, а в събота и неделя са последните двубои в София. Първите два тима в класирането ще изиграят една финална среща.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).