Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Децата на Черно море спечелиха купа "Аристон 2011"
Автор: Екип Varna24.bg 12:42 / 07.04.2011Коментари (0)1294
©
Детският тим на "Черно море" с футболисти, родени през 2002 г., спечели футболния турнир за "Купа Аристон 2011" в Русе. В него участваха също ЦСКА, "Изида" (Добрич), "Янтра" (Габрово) и домакинът "Аристон". Мачовете се играха по системата всеки срещу всеки в две полувремена от по 15 минути на изкуствен терен с размери 42/24 метра.
Талантите на "моряците“ спечелиха и четирите си срещи. В първия си двубой възпитаниците на Николай Кънчев надиграха "Изида" с 5:1, а след това победиха "Аристон" – 4:1, ЦСКА – 5:1, и "Янтра" – 2:0. Паоло Пасков от "Черно море“ взе приза за голмайстор със 7 гола, а Николай Веселинов получи наградата за най-добър защитник. VIP гост на турнира бе легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов (Джони).
"Надиграхме съперниците с лекота. Никой не очакваше, че ще бъдем толкова силни, дори и аз бях учуден. Смятах, че ЦСКА ще ни окаже по-голяма съпротива, но това беше най-лесният ни мач. Най-важното е, че децата се забавляваха и всички признаха нашето превъзходство", заяви Николай Кънчев. Треньорът уточни, че това е първият турнир, в който участват. Досега тази формация е играли само контроли.
След доброто си представяне варненци са поканени на турнир в Габрово, който ще се проведе на 18 юни. В момента те тренират по 3-4 пъти седмично на "Жечка Карамфилова". Там на 28 и 29 май ще се състои приемен тест за школата на "Черно море" за деца, родени през 2002 г. "Допълнително ще мина през всички училища в града, за да разлепя плакати и да информирам за нашата инициатива. Няма такса, така че всички желаещи да се чувстват поканени за теста", допълни Ники.

Съставът на "Черно море“: първи ред - прави, от ляво на дясно: Златин Станков, Радостин Желев, Ивайло Сотиров, Радослав Златев, Йоан Вълев, Георги Вълев, Ростислав Горанов, Дарко Русев, Алекс Николаев, Йордан Дамянов, втори ред – седнали, от ляво на дясно: Милен Златев, Калин Георгиев, Здравко Сергеев, Стефан Спасов, Николай Веселинов (най-добър защитник на турнира), Веселин Йорданов, Мартин Милушев, Паоло Пасков (голмайстор на турнира), Даниел Иванов.
Треньор: Николай Кънчев







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: