Божилов: Не знам за интерес от ЦСКА, ще изпълня договора си с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:19 / 07.04.2011
801
Нападателят на "Черно море“ Георги Божилов призна, че не знае за интерес от страна на ЦСКА към него. Изказването на Божилов пред topsport.bg е по повод спекулациите, че юношата на "червените“ ще се завърне в родния си тим през лятото. Божилов призна, че пази страхотни спомени от ЦСКА, но на този етап остава на "Тича“. "Имам договор с "Черно море“ до 2013 г. и смятам да си го изпълня. В момента мисля за представянето си в отбора“, заяви Божилов
Той коментира и шансовете на "моряците“ за евротурнирите. "Вярно е, че "Левски“ и "Локо“ (Пд) също отпаднаха от турнира за купата на България, но има вариант пак четвъртият отбор да вземе европейска квота. Не е казано, че точно "Литекс“, който е най-вероятният шампион, ще вземе и купата", сподели още Божилов.
"От ЦСКА си тръгнах през 2005 година заедно с Орлин Старокин и Владо Стоянов. Пазя много добри спомени от тогавашния ни треньор Светльо Мирчев. Преди това бях в "Септември“. Мишо Венков беше при по-големите. Аз бях заедно с Ивелин Попов, Тодор Христов и сегашния ми съотборник в "Черно море“ Сашо Александров“, завърши нападателят.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).