Варненските отбори гонят победи срещу софиянци във футзала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:44 / 09.04.2011
389
Днес и утре в зала "Владислав“ варненските отбори по футзал посрещат софийските в сблъсъци от финалната четворка на държавното по футзал. От 16 ч. днес "Одесос-Хидроремонт“ приема "Академика Микс“, а два часа по-късно е мачът МФК "Варна“ - "Левски-София Запад“. Утре от 13 ч. пък МФК "Варна“ играе с "Академика“, а "Одесос“ - с "Левски“ в 15,00. Във вторник едноименния тим от морската столица би съперника си с 3:0, а софийските отбори направиха 3:3.
"Излизаме за победи и в двете срещи. Точките са много важни за нас, тъй като се целим в титлата. Ние мислим мач за мач, така че първо на дневен ред за нас е "Левски“. Няма да е никак лесно. Тази година не съм ги гледал, но знам, че са се подсилили с 5-6 млади момчета. При нас единственият проблем е свързан с Георгти Герасимов, който имаше заболяване, но почти сигурно ще е в групата. Победата ни над "Одесос“ не означава нищо, тъй като ни остават още пет мача“, заяви за "Народно дело“ играещият треньор на "Варна“ Борис Трендафилов.
В отбора на "Одесос“ пък имат сериозни кадрови проблеми. Капитанът Петър Караджов получи контузия в коляното срещу МФК "Варна“ и по всяка вероятност няма да играе повече този сезон. "Има сериозен оток на коляното и все още не можем да установим каква точно е травмата“, поясни наставникът Симеон Христов. Най-добрият състезател в отбора Влади Гочев също получи контузия в предния мач. Лекарският щаб е обещал да направи всичко възможно да възстанови глезена на голмайстора, но той пак е под въпрос. Третият с травма в тима е Андрей Андреев. "Ясно е, че искаме две победи, но дори да не ги постигнем, няма да правим трагедии. Не са ни фикс идея. Пожелавам успех и на другия варненски отбор“, завърши Христов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).