Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черно море сложи петица на Видима, излезе четвърти
Автор: Екип Varna24.bg 17:04 / 09.04.2011Коментари (5)1494
© studiodechev.com
Отборът на Черно море победи с 5:0 Видима-Раковски в мач от 21-ия кръг на А група. По този начин варненци събраха 36 точки и излязоха на четвърто място във временното класиране поне за 24 часа, пред Локомотив (Пд) и Локомотив (Сф), които са с по две точки по-малко. Тимът от Пловдив гостува утре на Монтана, а Локомотив (Сф) приема в понеделник Пирин.
Георги Илиев откри резултата за Черно море в 35-ата минута след перфектно извеждащо подаване по въздуха на Самуел Камазола. В 40-ата пък Дончо Атанасов наказа грешка на Александър Бранеков, като му отне топката при изнасянето. Любопитното е, че точният удар на Дончо мина през дупка в мрежата, която после бе вързана. Атанасов вкара второто си попадение за 3:0 в 47-ата минута, когато стреля от 10-11 метра точно. 4:0 направи резервата Даниил Ратников в 73-ата минута, след като Жоро Илиев го намери отлично непокрит и за естонеца остана най-лесното - да вкара в опразнената врата. Друга резерва - Мишо Лазаров, отбеляза петото попадение в 83-ата минута с хубав диагонален удар.

Съставът на Черно море: Илко Пиргов, Сашо Александров, Тансо Дяков, Росен Колев, Марко Тиаго, Самуел Камазола, Станислав Стоянов (63 Даниил Ратников), Даниел Георгиев (81 Михаил Лазаров), Георги Илиев, Дончо Атанасов, Адемар Жуниор (70 Владимир Каптиев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Браво на Морето! Малко си оправихме головата разлика. Поздравления и за Генов! Напред в борба за крайнотото класиране. Имаме реални шансове за тройката, нали?
+3
 
 
А вие сещате ли се като падахте от "Любимец" 5:0, от село Брестник 3:0, и от Морето 5:0.....?
-2
 
 
Като падахте от "Първа атомна" Козлодуй.....сещате ли се .....
+1
 
 
Честита победа момчета!5:0 е резултат показателен за разликата в класите и предназначен за такива мишки облечени в сини екипи,на такива нижем по 5 парцала.Въпреки,че искахме на видим някои младоци в игра трябва пак да поздравим Стефан Генов,че от мишоци падащи с 4-ки в Монтана и Каварна направи отбора 4-ти и мачка с победи и сухи мрежи.Сетете се от кога не сме били с 5:0,честито и наздраве...а,и разбира се-КЗЛ,идва мач в който да си отмъстим за есенната сеч въпреки,че очаквам кроткото дежурно 3:0 с дузпи и червени картони(бройката варира според това колко ще се опънем-дали 1 или 2 дузпи ще са нужни)...все пак се надявам на чудо.КЗЛ още веднъж
+4
 
 
Да видим сега ко ши ги прайм говедата
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
8-ми международен турнир по тенис за жени "Varna open"
Над 300 състезатели ще се включват в детски плувен фестивал "Варна 2024"
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: