Двата варненски отбора биха софийските

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:21 / 10.04.2011
688
Двата варненски отбора записаха победи срещу софийските си съперници в днешните мачове от финалата четворка на държавото първенство по футзал. След успеха си вчера над "Левски-София Запад" с 2:1, МФК "Варна" се справи безпроблемно с "Академика Микс" с 8:3. Три гола вкара играещият треньор Борис Трендафилов, два пъти точен бе Бойчо Марев, а по веднъж се разписаха Георги Георгиев, Георги Герасимов и Виктор Викторов.
"Одесос-Хидроремонт", който вчера направи 4:4 с "Академика Микс", днес победи с 3:2 "Левски-София Запад". Варненци поведоха с гол на Андрей Андреев, но допуснаха до почивката резултатът да бъде обърнат, а вратарят им Костадин Иванов-Марата получи червен картон. През втората част Цветан Миланов-Мечката изравни от дузпа, а Влади Гочев донесе успеха за домакините три минути преди края.
Във вторник от 17 ч. двата варненски тима играят в зала "Владислав" помежду си, а в София ще се срещнат двата столични отбора. На 16 и 17 април пък варненци гостуват в София. В момента в класирането води МФК "Варна" с 9 точки, следван от "Одесос" с 4, "Академика" с 2 и "Левски" с 1. Първите два тима в крайното класиране играят помежду си в една финална среща за определянне на шампиона.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).