Генов хвали отбора след успеха над Видима

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:23 / 10.04.2011
755
Задоволство от играта и от резултата 5:0 над Видима-Раковски, макар че не очаквал толкова изразителна победа, изрази наставникът на Черно море Стефан Генов. "Имахме много кадрови проблеми - трима наказани, а Георгиев и Камазола играха с болки. Въпреки това играхме много добре. На почивката дадох указания да търсим бързо трети гол, с който да решим мача, и така се получи. След това се забавлявахме на терена“, заяви Генов. Той уточни, че тревното покритие е било в по-добро състояние, за разлика от предишни мачове, въпреки че в последните два дни във Варна валя и можели пак да ги обвинят, че са го наводнили умишлено.
Наставникът на "Видима“ Димитър Тодоров смята, че всичко свършило при 2:0. "За втория гол обаче просто нямам думи - скоро не съм виждал такъв. На почивката дадох едни указания, но те бързо се изпариха. Съперникът се забавляваше на терена и можеше да ни вкара още голове. Аз да бях влязъл с шубата за "Черно море“, и аз щях да се разпиша. Сега сме длъжни да си извадим поуки от тази среща и задължително да вземем следващото домакинство срещу Сливен, ако искаме да останем в битката за оцеляване“, коментира Тодоров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).