Любо Минчев: Сами сме си виновни

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
18:25 / 10.04.2011
329
Треньорът на "Евроинс Черно море“ Любомир Минчев смята, че сами са си виновни за загубата, тъй като им липсвал опит за напрегнатите моменти в мача.
"За развитието в края на срещата сме си виновни само ние. Една минута преди края бяхме с 4 точки напред, но в последните атаки не влизахме правилно в комбинацията и не стигахме до атака, или когато стигахме, не вкарвахме. Доволен съм от това, че момчетата се бориха. Естествено, не съм доволен, че не успяхме да спечелим мач, в който заслужавахме да победим. Накрая липсата на опит и всичко останало си каза думата", коментира Минчев.
За развитието на "моряците" от началото на сезона Минчев каза: "Навремето, когато бях в "Левски“, също имахме много млади момчета и резултатите дойдоха 2-3 години по-късно. Тогава бяхме на второ място, но резултатите наистина идват по-късно. Радващото е, че това, което сме работили от началото на годината, се вижда. Не мога да не съм доволен от старанието, с което момчетата работят, но ако имахме и малко опитни играчи за моменти като тези в края на този мач, щяхме да постигнем повече победи."
Специалистът допълни, че до плейофите има време, но те сами са си поставили цел: "Аз и момчетата искаме, ако можем да влезем в четворката. Това е втори път, когато загубихме спечелен мач. Предния път беше в Ботевград. Ако бяхме взели двата мача, щяхме да изненадаме всички и да сме в топ 4. Сега не искам да говоря, има по-силни отбори от нас, които имат по-лека програма до края и предимство в директните сблъсъци. Програмата ни е тежка, задачата е трудна, но ние продължаваме да се борим."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).