Шест титли за каратеките на "Ичи геки"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:04 / 12.04.2011
908
За поредна година Варна бе домакин на първенство по карате за мъже и жени на категории и турнир за юноши и девойки. Освен това се проведе и първото първенство за ветерани Боевете бяха в зала "Простор", а организатор бе клубът на световния и четирикратен европейски шампион Емил Костов - "Ичи Геки“. Участваха над 70 състезатели от много клубове в страната, а от домакините се пуснаха 15 каратеки. Шестима от тях станаха шампиони в своите категории - Дан Казълов, Александър Димитров, Виктор Вълчев, Пролетина Коева, Кирил Боев и Йордан Йорданов.
На първенството присъстваха първият председател на карате киокушин Янчо Нестеров и основателят на този спорт у нас сенсей Константин Божилов. Двама от финалистите бяха наградени името от Божилов. Призът за най-техничен състезател отиде у Дан Казълов, а този за най-голям боен дух спечели Ивайло Колев, също от клуба домакин. "Ичи Геки“ триумфира и тази година с отборната купа в първенството.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).