Камазола с натъртено ребро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:08 / 12.04.2011
711
Двама от футболистите на "Черно море“, които получиха контузии при успеха с 5:0 над "Видима-Раковски“, ще се възстановят до срещата с "Левски“. Мачът от 22-рия кръг на "А“ група е в неделя от 21 ч. в София. Даниел Георгиев получи удар в хълбока и разтежение, а Самуел Камазола бе ударен в реброто. Първоначално на "Тича“ се съмняваха то да не е пукнато, но се оказа, че е само натъртено и бразилецът ще бъде на линия.
Освен това след наказание се завръщат трима футболисти – Георги Божилов, Димитър Петков и централният защитник Александър Александров. Наставникът Стефан Генов заяви, че е изненадан от пропуските на "Левски“ при нулевото равенство с "Миньор“ в Перник. "Дано и срещу нас да нямат късмет“, пожела си Генов. Днес отборът му ще проведе две тренировки, а до края на седмицата ще се готви едноразово.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).