Черно море без Божилов на Герена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:47 / 13.04.2011
796
Нападателят на "Черно море“ Георги Божилов ще пропусне неделното гостуване на тима срещу "Левски“ от 22-ия кръг на "А“ група. Двата тима излизат един срещу друг от 21 ч. на стадион "Георги Аспарухов“ в София.
Божилов изтърпя наказание от един мач, но продължава да се възстановява от разтежение. Вчера нападателят премина преглед. Той все още чувства болки и не е готов за пълноценни тренировки. При това положение старши треньорът Стефан Генов не смята да рискува с него, тъй като няма да е в добро функционално състояние. В отсъствието на Божилов на върха на атаката най-вероятно ще се разчита на Даниил Ратников или Адемар Жуниор, който излезе на този пост при успеха с 5:0 над "Видима-Раковски“.
Полузащитникът Даниел Георгиев пък тренира на облекчен режим. Въпреки това той ще бъде възстановен за важния двубой със "сините“ и ще излезе като титуляр. За мача срещу "Левски“ в игра ще се завърнат изтърпелите наказания Александър Александров и Димитър Петков.
Капитанът на "сините“ Христо Йовов вече тренира пълноценно и може да бъде използван от Ясен Петров срещу "моряците“. Опитният футболист пропусна последните три срещи на тима от "Герена" заради проблеми в областта на адукторите. Така на практика "Левски“ може да ползва най-доброто си, след като и закупеният от варненци Даниел Димов се възстанови, като дори влезе в двубоя с "Миньор“ (Перник).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).