Раздадоха премии в Девня в съблекалнята

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:57 / 13.04.2011
605
Футболистите на "Девня“ завършиха 0:0 като гост на "Суворово“ и получиха по 50 лева премии в съблекалнята веднага след мача. "Преди срещата им показах парите, за да разберат, че не се шегувам. За победа им бях обещал по 100 лева. Играхме добре, но пропуснахме да бием, тъй като Мануел Марков и Рафаел изтърваха две чисти положения. Веднъж пък реферът спря с измислена засада голова атака на Андрей Иванов. Към края от трибуните полетя бутилка с минерална вода и удари в крака десния ни бек Петър Алексиев, но той се размина с контузия“, заяви за "Народно дело“ наставникът на девненци Николай Кателиев.
Треньорът на суворовци Николай Стоев бе лаконичен: "Играхме само пред тяхната врата. Те обаче се бранеха с по 8 души, ритаха ни и чистеха на посоки. Щом не успяхме да им вкараме, значи са си заслужили точката.“


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).